Projektverktyg ny tjänst hos Sunet

I världen av forskning och utbildning blir digitala samarbetsverktyg allt viktigare. Nu kompletteras Sunets tjänsteutbud med Projectplace – en efterlängtad tjänst.
Med projektverktyget Projectplace får anslutna möjlighet att planera, samarbeta och kommunicera i molnet. Projectplace integreras med Sunets övriga tjänster, såsom identitetsfederationen SWAMID. Avtalet omfattar i första fasen 1 000 användare.

Frågor om tjänsten? Maila Einar Blåberg, systemförvaltare för Projectplace hos Sunet.

             
Kostnadsfria webinarium om tjänsten
             
Stöd och tips för lean och agil verksamhetsstyrning
Organisationer som arbetar aktivt med agil styrning är mer effektiva än andra, visar forskningsstudier. Nu är du som arbetar i en organisation ansluten till Sunet varmt välkommen till ett seminarium om hur ditt företag kan bli mer effektivt med Projectplace verktyg för projekt- och samarbetsprocesser, som är baserade på just Lean och Agile metoder. Webinariet avslutas med en frågestund. Webinariet startar klockan 10.00 och pågår i cirka 45 minuter.

Tid. 10.00


11 december


Anmäl dig här!
                        
Förenkla projektsamarbetet
Projectplace välkomnar dig och din grupp till ett seminarium där vi använder våra verktyg för att planera, samordna och samarbeta i skilda projekt utifrån två olika scenarier. Vi tipsar om hur ni kan komma igång, tittar närmare på gränssnittsnavigering och viktiga funktioner samt ger en överblick över hela Projectplace. Seminariet är exklusivt för dig som arbetar i en organisation ansluten till Sunet. Vi avslutar Webinariet med en frågestund.
Webinariet startar klockan 10.00 och pågår i cirka 30 minuter.

Tid. 14.00


11 december


Anmäl dig här!
NOTE WELL - This is a historical archive. Contents is no longer being maintained.