Anmälan till SUNET-veckan i Malmö öppen

SUNET bjuder in personal från SUNET-anslutna högskolor och organisationer till en gemensam träff. I höst träffas vi i Malmö den 22-25 oktober.
Utbyte och inspiration
Två gånger om året, vår och höst, arrangeras SUNET-veckan. Arrangemanget sker i samarbete med andra organisatörer och värd för mötet är alltid en SUNET-ansluten högskola eller universitet.

Tanken är att erbjuda tekniker och IT-chefer/CIO:s från SUNET-anslutna organisationer tillfälle att utbyta erfarenheter med kollegor och delta i intressanta föredrag och workshops efter olika teman. SUNET-veckan erbjuder också goda möjligheter att snabbt nå ut med viktig information till andra kollegor. Ta del av hela programmet för veckan här.

Anmälan
Sista anmälningsdag är fredagen den 12 oktober. Du anmäler dig här via webben. Deltagandet är gratis för alla SUNET-anslutna medlemmar. Kostnader för resa och logi står deltagarna för själva.

Praktisk information
SUNET-veckan startar vid lunch måndagen den 22 oktober och avslutas torsdag eftermiddag den 25 oktober. Värdorganisation för konferensen är Malmö Högskola. Praktisk information om boende, parkering, lokaler etc finns samlad på deras webbplats.

Arrangörer
De olika funktioner, grupper och organisationer som arrangerar SUNET-veckan presenteras närmare här.


Varmt välkomna!
 

NOTE WELL - This is a historical archive. Contents is no longer being maintained.